Hva kan du forvente deg som assistent i Brageva?

Konkurransedyktig lønn
Brageva er opptatt av å ta vare på alle sine ansatte. Vi mener at assistentyrket er en viktig jobb for våre brukere og vi setter pris på den jobben som blir gjort. Derfor ønsker vi å tilby en konkurransedyktig lønn til alle våre assistenter. Finner du et bedre tilbud hos en annen BPA-leverandør, lover vi å matche lønnsvilkårene.

Lønnsvilkårene er satt opp på denne måten:
Grunnlønn: 190 kr per time
Kveldstillegg: 58 kr per time (Fra 17:00 til 06:00)
Helgetillegg: 55 kr per time
Helligdagstillegg: 253,32 kr per time (133,33 %)

Egen rådgiver for deg som assistent
Brageva er opptatt av å bevare dine rettigheter og din jobbhverdag. Assistenter i Brageva får tilgang til samme rådgivingstjeneste som våre arbeidsledere. Hvis det er spørsmål du ikke ønsker å stille din arbeidsleder, eller som vedkommende ikke klarer å svare på, står du fritt til å kontakte Bragevas administrasjon for råd og veiledning. Ofte blir du tildelt samme rådgiver som din arbeidsleder, men du kan være sikker på at dine spørsmål behandles konfidensielt.

Kurs og opplæring
Vi tilbyr kurs, kompetanseheving og løpende oppfølging, slik at du er komfortabel med din rolle som assistent.
I tillegg tilbyr vi assistenter som har jobbet hos oss i over 2 år muligheten til å delta på arbeidslederkurs slik at assistenter kan videreutvikle sin kunnskap innenfor BPA-yrket og bedre forstå og hjelpe arbeidslederen sin i hverdagen.

Fyll ut vårt interesseskjema, så kontakter vi deg fortløpende dersom det er ønskelig.