Velkommen til ny nettside!

To mennesker ser utover en dal, med armene i været. Brageva BPA logoen plassert øverst i bildet.

Vi i Brageva er stolte over å presentere vår nye og oppdaterte hjemmeside.

Selskapet ble stiftet i 2016 under navnet «Helsearbeiderne» med fokus på rekruttering og bemanning innenfor helsesektoren. I 2019 skiftet vi navn til Brageva, som er navnet på barna til grunnleggerne av selskapet. Vi fikk våre første kunder senere samme år. På få år har vi vokst til en bedrift med nærmere 200 ansatte og stadig flere kunder rundt om i landet. Vi skal bli best, men ikke størst. Kvalitet er derfor svært viktig for oss. Alle skal føle seg sett, hørt og ivaretatt på en god måte. Vi jobber hver dag med å utvikle våre tjenester, slik at flest mulig kan dra nytte av BPA fra Brageva, og vi gleder oss til fortsettelsen!

Vårt mål er til en hver tid å kunne tilby den beste BPA-tjenesten, slik at kundene våre kan leve et så enkelt og selvstendig liv som mulig. Vi tilbyr tett oppfølging og fleksibilitet for våre arbeidsledere og gode vilkår for våre assistenter. Vår styrke er at vi er tilstedeværende og at vi ser deg og dine behov. 

På vår nye hjemmeside vil du finne blant annet mer informasjon om hva BPA er, hva du kan forvente som arbeidsleder eller assistent i Brageva og hvor vi kan levere våre tjenester.

Du får også direkte adgang til vår ansattportal der du vil finne de ulike systemene som du vil bruke som arbeidsleder eller assistent.

Velkommen til Brageva, BPA-leverandøren med det store hjertet!