Brageva har fått konsesjon i Sandefjord og Smøla kommune!

Brageva har fått tildelt konsesjon i Sandefjord og Smøla kommune og kan nå levere våre BPA-tjenester i årene som kommer. Sandefjord og Smøla er den femte og sjette tildelingen Brageva har fått så langt i år. Vi leverer nå BPA i 64 kommuner over hele Norge.

Smøla kommune ligger i Møre og Romsdal fylke i Norge. Kommunen har et totalt areal på 236,24 km², hvorav 204,17 km² er landareal og 32,07 km² er vann. Per 1. januar 2022 hadde kommunen en befolkning på 2 182 innbyggere.

Smøla kommune består av øya Smøla og rundt 5 mindre øyer. Smøla er den femte største øya i Norge, og den største i Møre og Romsdal. Kommunen er kjent for sin rike fuglefauna og er et viktig område for sjøfugler og vadefugler. Smøla har også et rikt kystlandskap, med mange flotte fjell og kyststier for tur- og friluftsliv.

Næringslivet i Smøla kommune er preget av fiske, landbruk og vindkraft. Smøla vindkraftverk er en av Europas største vindkraftanlegg på land, og det produserer nok strøm til å dekke behovet til hele Møre og Romsdal fylke.

Sandefjord kommune ligger i Vestfold og Telemark fylke i Norge. Kommunen har et totalt areal på 410,96 km², hvorav 392,18 km² er landareal og 18,78 km² er vann. Per 1. januar 2022 hadde kommunen en befolkning på 62 701 innbyggere.

Sandefjord er en historisk by og en av Norges mest populære turistdestinasjoner. Byen har en lang sjøfartstradisjon og er kjent for hvalfangsthistorien sin. Sandefjord har også en rekke flotte strender og badeplasser, og det er populært å drive med båtliv og andre vannaktiviteter i området.

Næringslivet i Sandefjord kommune er preget av maritime næringer, handel, service og turisme. Byen har en stor havn som er viktig for godstransport og fergeforbindelser til Danmark og Sverige. Sandefjord lufthavn Torp er en viktig regional flyplass, og den har direkteruter til flere destinasjoner i Europa.