Brageva har fått konsesjon i Senja kommune!

Brageva har fått tildelt konsesjon i Senja kommune og kan nå levere våre BPA-tjenester i årene som kommer. Senja er den tiende tildelingen Brageva har fått så langt i år, og vi er stolte over å kunne utvide vårt engasjement i enda en flott kommune.

Senja kommune, perlen i Nord-Norge, har nylig fanget oppmerksomheten med sin blendende skjønnhet og dedikasjon til innbyggernes trivsel. Med sin unike geografi og varierte landskap har Senja skapt en unik balanse mellom moderne bekvemmeligheter og den uberørte naturen som omgir den.

Kommunens forpliktelse til bærekraftig utvikling er tydelig og inspirerende. Senja har tatt dristige skritt for å bevare sitt naturlige miljø og minimere påvirkningen på klimaet. Gjennom støtte til bruk av miljøvennlig transport, utvikling av sykkelinfrastruktur og fremme av fornybar energi, har Senja vist seg som en ledende kommune i kampen mot klimaendringene.

I tillegg til miljøinnsatsen har Senja også arbeidet målrettet med å fremme næringsliv og arbeidsplasser. Kommunen har etablert et næringsfond som gir nødvendig støtte til lokale entreprenører og bedrifter, og dette har skapt et dynamisk næringsmiljø som fremmer vekst og sysselsetting for lokalsamfunnet.

Vi ser frem til et givende samarbeid med Senja kommune i årene som kommer, og vi er stolte av å være en del av dette fantastiske lokalsamfunnet. Sammen kan vi fortsette å forbedre livskvaliteten for innbyggerne og bidra til en bærekraftig og blomstrende fremtid.