Brageva kan nå levere BPA i Arendal kommune

Brageva har fått tildelt konsesjon i Arendal kommune og kan nå levere våre BPA-tjenester i årene som kommer. Arendal er den ellevte tildelingen Brageva har fått så langt i år, og vi er stolte over å kunne utvide vårt engasjement i enda en flott kommune.

Arendal, en sjarmerende og historisk kystby i Aust-Agder, har i årevis vært en lokomotiv for utvikling og bærekraft langs Sørlandskysten. Med en befolkning på rundt 45 000 innbyggere har kommunen funnet en perfekt balanse mellom moderne bekvemmeligheter, kulturell rikdom og bærekraftig utvikling.

Bærekraft har vært et ledende prinsipp i Arendals utviklingsstrategi. Kommunen har tatt drastiske skritt for å redusere klimautslipp og forbedre miljøet. Gjennom satsing på fornybar energi, etablering av ladestasjoner for elektriske kjøretøy og fremming av kollektivtransport, har Arendal vist sitt sterke engasjement for å møte klimautfordringene.

I tillegg til dette har Arendal utviklet seg som en nøkkelaktør innenfor maritim og teknologisk sektor. Kommunen er vertskap for flere innovative bedrifter og oppstartsbedrifter, spesielt innenfor fornybar energi og marinteknologi. Denne satsingen har ikke bare skapt arbeidsplasser, men har også bidratt til å utvikle regionen som et senter for teknologisk nyskapning.

Kulturlivet i Arendal er også pulserende. Kommunen har en rik historie og har bevart mange av sine historiske bygninger og tradisjoner. Arendal er vertskap for flere musikkfestivaler, teaterforestillinger og kunstutstillinger som tiltrekker seg besøkende fra hele landet.

Arendal kommune har også en unik natur med skjærgården og skogområder som gir rikelig med muligheter for friluftsliv og naturopplevelser. Dette er et paradis for både naturinteresserte og de som søker en aktiv livsstil.

Vi gleder oss til en flott samarbeid i tiden fremover!