Brageva har fått tildelt konsesjon i Fauske Kommune!

Brageva har inngått samarbeid i Fauske kommune og kan nå levere våre BPA-tjenester i årene som kommer.

Fauske er en kommune i Salten, i Nordland Fylke, med ca. 9600 innbyggere. Fauske grenser mot blant annet Sverige i øst og Bodø mot vest.
Landskapet i store deler av kommunen er svært berglendt, Store deler av de østlige fjellpartiene er dekket av Isbreer og den største er Blåmannsisen som dekker 87 kvadratkilometer, som er Norges femte største bre.
Fauske sitt høyeste fjell er Suliskongen som er 1907 meter over havet.

Fauske har en rik historie, med blant annet Junkerdal nasjonalpark, som byr på ett mangfold av både plante- og dyreliv, kulturminner, og geologiske funn, og Sulitjelma, tettstedet, som er kjent for sin gruvedrift som senere avsluttet i 1991.

Marmorindustrien har vært svært betydningsfull, og Fauske er verdenskjent for å utsmykke mange monumental bygg, bl.a. Keiserpalasset i Tokyo («Norwegian Rose») og FN-bygningen i New York («Arctic green»). Store deler av gulvet på Gardermoen flyplass er Fauske-marmor «Hermelin» (mørk blå). 

Vi ser frem til ett godt samarbeid fremover!